Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Nyári programok gyerekeknek, családoknak

Cikkek

VÁCI NYÁR

2011.07.05

 VÁCI NYÁR

A Madách Imre Művelődési Központ 2007-ben indította útjára Váci nyár című programsorozatát, amely májustól augusztusig kínál változatos programokat a könnyűzenei koncerttől kezdve a komolyzenéig. A Váci Nyár több programot is keretbe foglal, mint a Városházi esték, a Főtéri Zenés Hétvégék és a XIX. évéhez érkezett Váci Világi Vigalom.

A programok szabadtéren kerülnek megrendezésre és a Városházi estéken kívül díjtalanok.
 

 

HŐSPRÓBÁK A DÉL-DUNÁNTÚLI VÁRAKBAN!

2011.07.05

 HŐSPRÓBÁK A DÉL-DUNÁNTÚLI VÁRAKBAN!


Mindannyian jártunk már várakban, kastélyokban, szép és érdekes kiállítások tucatjait láttuk már. Velünk is a múlt, de valahogy nem elevenedik meg igazán. Az ódon bástyák, elegáns kastélyok többek puszta díszleteknél, titkok legendák ármány és szerelem bujkál falaik között.

Ezek felfedezésére keresünk most új hősöket, akik nem félnek a megmérettetéstől, nem futnak el az igazi kihívások elől. A dél-dunántúli várak és kastélyok történelmi hőseik utódait keresik, kalandos megmérettetésre hívják az ország ifjait. Ügyességüket és kitartásukat most igazi hőspróbákon bizonyíthatják a jelöltek, vitézurak és várkisasszonyok. A hőspróbák mindenekelőtt olyan, a gyerekes családok számára vonzó, izgalmas, változatos hétvégi programok, melyek az adott helyszín történetéhez, legendájához kötődnek.

E programok során kis vendégeink és szüleik hőspróbákon vehetnek részt, melyek során próbára teszik ügyességüket, bátorságukat, és megismerik a magyar történelmet is. Minden várban az oda kötődő, híres történelmi személyiséggel azonosulhatnak, az ő kalandjukat élhetik át.


 

 

VARÁZSLÓ ISKOLA

2011.07.05

Helyszín: Interaktív meseszínpad, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad főbejáratánál.

A Görbe Tükör Színi Társulat előadása

 

TÜCSÖKKERTI KONCERTEK- Angyalföldön

2011.07.05

 Programok:
 

 

SZABADTÉRI JÁTSZÓHÁZ A CSILLEBÉRCI SZABADIDŐ KÖZPONTBAN!

2011.07.05

Egyedülálló, mert: Budapest legszebb területén, a Normafától 5 perc sétára, ősfás zöld területen épült meg játszóházunk. Minden nap interaktív játékokkal, előadásokkal várjuk az óvodásokat és iskolásokat. No meg szüleiket, nagyszüleiket is.
 
 

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

2011.07.05

Programok:
Az Úr 2011. esztendejében, július havának második hetében 7-8-9-10. napján fényes ünnepség veszi kezdetét a visegrádi királyi palotában. A magyarok királya, Károly vendégül látja a csehek királyát és ennek fiát, a morva őrgrófot, a lengyelek királyát, bajvívó vitézeiket és díszes kíséretüket.


 

Jövő Háza program

2011.07.05

 Gyermekeinket a nyári vakációban, az iskolán kívüli időben is szeretnénk biztonságos, hasznos tevékenység eltöltését biztosító helyen tudni. Szeretnénk, ha a játékok, a fejlesztő feladatok további készségekkel, ismeretekkel látnák el őket, hogy minél több használható tudásra tegyenek szert.